De mooie natuur daagt mij uit om te fotograferen, de wens om goed te leren fotograferen daagt me uit om er steeds vaker
op uit te gaan om te oefenen.
Een heerlijke wisselwerking dus, waaraan ik veel plezier beleef.
Op deze site doe ik verslag van mijn pogingen om wat ik zie zo mooi mogelijk vast te leggen.
Bedankt voor je bezoekje, en mocht je een reactie achter willen laten, dan stel ik dat erg op prijs.

Klik op een foto voor een presentatie in groter formaat en hogere kwaliteit!


zaterdag 26 december 2015

CreaPiXperience - Save the date!


De laatste jaren ben ik een trouwe bezoeker van de PiXperience, een evenement waarbij alles draait om de  Natuurfotografie. 
Telkens weer is het een inspirerende en leerzame dag, en bovendien ook erg gezellig, want je spreekt veel bekenden,  en je ontmoet ook mensen die je tot dan alleen nog maar via internet van naam of gezicht kende.   
Een aanrader dus om naar toe te gaan!
Save the date : 

Op 5 maart staat de PiXperience helemaal in het teken van creatieve natuurfotografie:

de CreaPiXperience.

Dat is een thema  naar mijn hart,  ik ben dan ook zeker weer van de partij.

Ook zin?
Tickets zijn te bestellen via deze link.Ik kan me al helemaal verheugen op deze inspirerende lezingen.Maar het wordt nog lastig om te kiezen,
want deze praktische seminars wil ik ook niet missen.En wat te denken van boeiende fotolezingen?
Vooral die Loes Belovics wil ik wel eens  zien  ;-)
Slotwoordje:
Ik ben heel vereerd dat ik gevraagd ben om de CreaPiXperience op te luisteren met een lezing over mijn foto's.
Het is mijn eerste keer, heel spannend dus, en weer een nieuwe uitdaging!  
Gelukkig heb ik nog ruim de tijd om mij voor te bereiden en wat te oefenen,  want....

 'Oefening baart kunst??   de uitdaging....'Edit 24 januari 2016: 

Een paar weken geleden schreef ik enthousiast dat ik een fotolezing mocht gaan doen op de CreaPiXperience.  Maar helaas..... het gaat niet door :-(
Wekenlang heb ik geprobeerd mijzelf er van te overtuigen dat ik het kan, maar mijn gebrek aan zelfvertrouwen heeft me ingehaald waardoor de zenuwen ineens genadeloos begonnen toe te slaan.
Na heel lang twijfelen heb ik toen uiteindelijk besloten om af te zeggen.  
Heel jammer,  het was zo'n leuke kans en ik was heel vereerd dat ik hiervoor gevraagd werd, maar nu slaap ik weer rustig ;-) 

15 opmerkingen:

 1. Weer een heel nieuwe uitdaging Loes. Goed dat je die aangaat. Ik kom zeker ;-) Succes en veel inspiratie met je voorbereiding!
  Groetjes, Gonnie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Loes wat een aangename verrassing om je te zien tussen al die inspirerende namen . Dat geeft al aan hoe goed je hebt door ontwikkeld in de natuurfotografie . Dit is zeker heel leuk je voor om daar voor uitgenodigd te worden. Zie het ook meer als een stukje waardering voor je mooie fotowerk . Zelf heb in ook weer eens wat tijd vrij gemaakt om langs al je foto's te gaan en te reageren. Je heb weer een aantal hele fraaie foto's gemaakt de afgelopen periode . Mijn complimenten. Heel veel succes in deze voorbereidingen op de voordracht.

  gr Frans Batenburg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Loes,
  Wat ontzettend leuk en wat een eer dat ze jou hebben gevraagd een lezing te houden. Dat is toch wel een kroon op al je werk dat je de laatste jaren hebt laten zien en op jouw ontwikkeling als creatieve macrofotograaf. Ik was niet van plan om naar de Pixperience te gaan ( ik vind het te druk en te massaal) maar nu jij daar iets gaat vertellen wordt ik toch wel erg nieuwsgierig.
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat staat het stoer, je naam tussen al deze prachtige fotografen, allemaal net zo creatief en naar nieuwe technieken aan het zoeken als jij. Heel veel succes en plezier op de CreaPix en ik ga graag met je mee.

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik reageer niet vaak op je blog maar kijk en geniet altijd wel van je mooie en unieke foto's. Ik wil je dan ook veel succes wensen met je lezing over je foto's en de totstandkoming hiervan. Een mooi vooruitzicht in het nieuwe jaar.
   Roos

   Verwijderen
 5. Dat is een eervolle uitnodiging, Loes, en natuurlijk een mooie uitdaging. Goed van jou dat je die aangaat. Gezien de leuke manier waarop je jouw creatieve zoektocht beschrijft in je blogs, zal dat met een lezing ook wel gaan lukken. Ik wens je alvast veel succes.
  Hartelijke groet, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Loes, aan de ene kant was ik verrast te lezen dat jij 1 van de fotografen bent die een lezing gaat geven op Creapixperience. Maar toen ik het tot me door liet dringen dacht ik " Helemaal niet raar". Je draait al een aantal jaren mee en jouw fotograferen heeft duidelijk een thema en consequente lijn. Creapixperience staat al een paar maanden in mijn agenda en ik heb er zelfs een (korte) vakantie voor verzet. Succes met voorbereiden! Groetjes, Jody

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk Loes, ik bewonder je al lange tijd en nu ook nog een lezing van jou, ik verheug me er nu al op. In oktober was ik bij de reisPIXperience en ik heb genoten!
  Als het even kan ben ik 5 maart van de partij. Ook de andere lezingen maken mij erg nieuwsgierig!
  Een geweldige happening, dat is zeker. Groetjes Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha wat geweldig leuk Loes dat ze jou gevraagd hebben om mee te werken aan deze dag. Een prima keus van de organisatie,je maakt echt ondescheidende foto's met een eigen stijl en weet er daarbij in je blogs ook nog eens boeiend over te vertellen. Heel veel succes gewenst en ik weet wel zeker dat je toehoorders ademloos naar je zullen luisteren.
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, dat is wel érg leuk, Loes. Lijkt me fantastisch en leerzaam om aanwezig te zijn. Waarschijnlijk ben ik een van je toehoorders. Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. A melhor saída é seguir em frente com motivação.
  Feliz Ano Novo
  AG

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo Loes, dat gaat lekker met je, heel leuk als ze je weten te vinden voor zo'n evenement met een aantal aansprekende fotografen die ik persoonlijk ken en ik twijfel er niet aan dat je daar een boeiend verhaal neer kunt zetten. Goed materiaal heb je in elk geval genoeg en met je communicatieve vaardigheid zit het wel snor, getuige je heldere uiteenzettingen op je blog. Ik wens je alvast veel succes met de voorbereiding ervan en als het enigszins kan maak ik een plekje vrij in mijn agenda.

  Groeten,
  Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Loes,
  Weer een nieuwe uitdaging. Het kan niet op. Ik ben benieuwd hoe je het vindt om een lezing te houden voor een geïnteresseerd en kritisch publiek. Je gaat er ongetwijfeld wat boeiends van maken.
  Prettige jaarwisseling, Kees

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Loes...
  idd weer een nieuwe uitdaging.....brr jij liever als ik, moet
  er niet aan denken, maar gaat je vast lukken, wens
  je heel veel succes!!
  Fijne jaarwisseling Loes, doe rustig aan en voor 2016 heel veel goeds
  gewenst!

  Lg. Nieske

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Loes,
  Wow, dit is wel heel erg leuk en spannend! Ben wel benieuwd wat je gaat vertellen. Veel plezier met de voorbereidingen!
  Ik zou eigenlijk ook moeten gaan, inspiratie opdoen. Het komt er waarschijnlijk niet van maar ik zet het toch in mijn agenda.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen